NOTÍCIES

Novetat discogràfica "El Grial"

26 Setembre 2018

Música i literatura medieval al voltant del Sant Grial La proposta musical que presenta Capella de Ministrers escapa de la llegenda i la literatura medieval per a connectar directament al públic amb el vertader sentit del Grial.

Capella de Ministrers guanyador del Premi Internacional de Música Clàssica 2018 en la categoria de Música Antiga

06 abril 2018

Capella de Ministrers és el guanyador del Premi Internacionals de Música Clàssica 2018, ICMA en la categoria de Música Antiga pel seu disc Quattrocento

ÚLTIM ENREGISTRAMENT

Música i literatura medieval al voltant del Sant Grial

La proposta musical que presenta Capella de Ministrers escapa de la llegenda i la literatura medieval per a connectar directament al públic amb el vertader sentit del Grial. Un recorregut per les músiques que conformen el camí que va recórrer a través dels segles des de les cançons de croades, els cants de centres de peregrinació o el reflex de la literatura medieval en la música, fins al simbolisme emblemàtic que va adquirir amb Alfons el Magnànim. Capella de Ministrers recopila música i poesia de l'Edat Mitjana al voltant de Chrétien de Troyes, Robert de Boron, Wolframvon Eschenbach i Hélinand de Froidmont. Es tracta d'una música i una poesia d'una temàtica vinculada al Grial que ens convida a trobar el seu significat com cerca personal des del coneixement del noste passat mitjançant la recreació musical.

Més informació

 

FOTOS

NEWSLETTER

Si desitja rebre informació de les nostres activitats envie'ns el seu nom i adreça de correu electrònic.

captcha