NOTÍCIES

Novetat discogràfica "Lucretia Borgia"

30 abril 2019

Entre la història, el mite i la llegenda. Aquest homenatge musical a Lucrècia Borgia ens mostra la seua humanitat, submergint-la en el context històric i en la vida quotidiana de la seua època.

Disc "El Grial"

26 Setembre 2018

Música i literatura medieval al voltant del Sant Grial La proposta musical que presenta Capella de Ministrers escapa de la llegenda i la literatura medieval per a connectar directament al públic amb el vertader sentit del Grial.

ÚLTIM ENREGISTRAMENT

Lucretia Borgia. Entre la història, el mite i la llegenda

És aquest un homenatge musical a Lucrècia Borja, filla d'Alexandre VI, tres vegades casada, un marit assassinat i un fill il·legítim. Tot en només trenta-nou anys i en ple Renaixement. El programa de Capella de Ministrers es basa en la música coetània a Lucrècia i ens mostra la seua humanitat, intentant alliberar-la del clixé de dona dissoluta i incestuosa, submergint-la en el context històric i en la vida quotidiana de la seua època. Amb aquestes músiques es viu en primera persona la fascinació de les corts renaixentistes italianes, el naixement a Roma de Lucrècia en 1480, les noces amb Giovanni Sforza,  Alfonso d'Este i Alfons d'Aragó i les relacions amb Pietro Bembo, Isabella i la cort de Ferrara.Tot abocat al refugi en la devoció i la seua mort, esdevinguda fa ara 500 anys, en 1519. Lucrècia Borja, una dona del Renaixement. Una vida entre la història, el mite i la llegenda.

Més informació

 

FOTOS

NEWSLETTER

Si desitja rebre informació de les nostres activitats envie'ns el seu nom i adreça de correu electrònic.

captcha