In Memoriam

Cada any milers de persones gaudeixen dels concerts de Capella de Ministrers i de la seua acurada producció discogràfica. Amants de la música antiga i de l'art, que, amb el seu suport incondicional mostren una gran sensibilitat cap al seu patrimoni cultural. Volem portar la música antiga a més persones, i estem decidits a mantindre la nostra tasca per a que puga ser gaudida per les fututes generacions. Si desitges donar-nos suport a llarg termini pots contemplar la possibilitat d'incloure una donació en el teu testament que farà possible:

  • La recuperació i protecció del nostre llegat cultural

  • L'ampliació del nostre programa social i pedagògic

  • Millores organològiques i tècniques

  • Tendir nous ponts entre centres d'investigació musicològica i els músics professionals

Les donacions pòstumes són tractades amb estricta confidencialitat. Escriu sol·licitant informació a la persona encarregada en el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i et donarem els detalls que necessites.

Si desitja conéixer detalladament la informació relativa als beneficis fiscals en vigor, descàrrega el pdf emés per la Unitat de Cultura i Mecenatge a través d'aquest link.


¿Dubtes? Contacte amb nosaltres en el següent formulari: 

Please type your full name.
Invalid email address.
Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida
 

NEWSLETTER

Si desitja rebre informació de les nostres activitats envie'ns el seu nom i adreça de correu electrònic.

captcha 

LLISTA DE DIFUSIÓ PER WHATSAPP

Afegiu el telèfon +34 672 648 994 a l’agenda de contactes i envieu un missatge amb la paraula "ALTA" per començar a rebre informació de les activitats de CdM al seu mòbil.