FES-TE AMIC

Ja des de molt antic tenim constància de l'existència d'acadèmies, camerates i altres organitzacions que es reunien amb l'única fi de recolzar la cultura, especialment la literària i musical. La Camerata Fiorentina era un grup d'humanistes, músics, poetes i intel·lectuals units sota el patrocini d'un mecenes nobiliari. En la València del Segle d'Or, una sèrie d'intel·lectuals, músics i poetes van estar sota els auspicis dels membres que van formar l'Acadèmia dels Nocturns. Units per la seua nissaga, la seua fi era exercitar-se en obres i actes virtuosos, fomentant tot allò referit a la Gaya Ciència. Prenent com a model aquests exercicis de mecenatge i protecció de la cultura que, sobretot a partir del Renaixement van tenir renombrado èxit, naix el grup d'amics de Capella de Ministrers: Amadors. En el qual el filantrop es converteix en dilettante del nostre llegat musical, delectant-se i recreant-se en el gust artístic de la música antiga des del seu interior gràcies a la seua col·laboració.

Com Amador podrà estar més prop de la música que realitzem, i tindrà l'oportunitat única d'albirar la vida musical darrere de l'escena. La seua generositat ajudarà a facilitar el desenvolupament dels projectes de Capella de Ministrers, recolzant a més els concerts i la producció dels seus discos, per a la contínua recuperació del nostre patrimoni musical. Gaudirà d'un tracte privilegiat en totes les nostres activitats, reserva preferent de localitats en els concerts, i tindrà la possibilitat de conèixer d'a prop el nostre ensemble i totes les seues programacions, rebent com a obsequi un disc seleccionat de la discografia de Capella de Ministrers. A més, li permetrà afavorir-se d'especials descomptes en la participació de tots els nostres esdeveniments exclusius i en la compra de discos en la tenda de Capella de Ministrers.

El seu suport pot marcar la diferència. Perquè tothom té un paper que exercir.

Si desitja coneixer detalladament la informació relativa als beneficis fiscals en vigor, descarregue el PDF emès per la Unitat de Cultura i Mecenatge a través d'aquest link.

 NEWSLETTER

Si desitja rebre informació de les nostres activitats envie'ns el seu nom i adreça de correu electrònic.

captcha