RECOLZA CdM

Quan Capella de Ministrers es va formar en 1987 ningú podria haver imaginat el pròspera que seria la seua trajectòria, avui internacionalment reconeguda. El nostre ensemble s'ha configurat com un dels millors en la recuperació i interpretació històricament documentada de la música antiga, fruit de l'excel·lència artística i un rigorós treball.

Els amics de Capella de Ministrers: Amadors, són el cor de la nostra audiència. Unir-se és la millor manera d'acostar-se al nostre treball, sostenint també el futur de la música antiga. Fer-ho és molt senzill, a través de tres tipus de membresía podrà, no solament ser mecenes d'aquest projecte, sinó recolzar la salvaguarda de la nostra cultura i el nostre patrimoni musical.

Pot fer-se amic de Capella de Ministrers, participar en els esdeveniments o realitzar des de ja mateix una donació. Si desitja coneixer detalladament la informació relativa als beneficis fiscals en vigor, descarregue el PDF emès per la Unitat de Cultura i Mecenatge a través d'aquest link.

Per a qualsevol informació contacte amb Ana Jiménez: +34 672 220 090 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

NEWSLETTER

Si desitja rebre informació de les nostres activitats envie'ns el seu nom i adreça de correu electrònic.

captcha