NOTÍCIES

Capella de Ministrers guanyador del Premi Internacional de Música Clàssica 2018 en la categoria de Música Antiga

06 abril 2018

Capella de Ministrers és el guanyador del Premi Internacionals de Música Clàssica 2018, ICMA en la categoria de Música Antiga pel seu disc Quattrocento

Novetat discogràfica "La Ruta de la Seda"

01 Gener 2018

La Ruta de la Seda és un dels assoliments més significatius de la història de les civilitzacions. Per la gran Ruta de la Seda no solament circulaven les caravanes comercials, també les cultures dels pobles, els valors espirituals, les idees religioses.

ÚLTIM ENREGISTRAMENT

La Ruta de la Seda és un dels assoliments més significatius de la història de les civilitzacions. Per la gran Ruta de la Seda no solament circulaven les caravanes comercials, també les cultures dels pobles, els valors espirituals, les idees religioses. La seda ha sigut una de les vies entorn de la qual ha girat la relació entre els pobles d'Orient i Occident, i a través de la seda s'ha produït una comunicació tecnològica, econòmica, artística i cultural entre àrees geogràfiques molt allunyades, convertint-se en un camí de transmissió de sabers, d'intercanvi de cultures i de costums. Ens ha construït també a nosaltres, fent-nos més conscients del nostre passat pluricultural, del que també l'Islam va formar part amb aportacions fonamentals, d'entre les quals cal destacar la introducció de la indústria de la seda en el continent europeu.

Més informació

La Ruta de la Seda

 

FOTOS

NEWSLETTER

Si desitja rebre informació de les nostres activitats envie'ns el seu nom i adreça de correu electrònic.