NOTÍCIES

Novetat discogràfica "A Circle in the Water"

28 Octubre 2019

Disponible a partir del 1 novembre 2019. Capella de Ministrers proposa un recorregut per la música de primera meitat del segle XVII vinculat al sentiment malenconiós.

Disc "Lucretia Borgia"

30 abril 2019

Entre la història, el mite i la llegenda. Aquest homenatge musical a Lucrècia Borgia ens mostra la seua humanitat, submergint-la en el context històric i en la vida quotidiana de la seua època.

ÚLTIM ENREGISTRAMENT

A Circle in the Water

Robert Burton (1577-1640) publicava a principi del segle XVII la seua obra "The Anatomy of Melancholy" (1621) que aconseguiria gran popularitat. És en aquesta obra on per primera vegada apareix la malenconia com a aspecte fonamental de l'experiència mística. Capella de Ministrers proposa un recorregut per la música de primera meitat del segle XVII vinculat al sentiment malenconiós. Un repertori de música anglesa amb cançons, laments i fantasies de Dowland, Hume, Corkine i altres peces anònimes. La música d'aquest CD forma part de la banda sonora de la pel·lícula: "El cercle a l'aigua" dirigida per Vicent Monsonís (Monso) basada en l'obra de teatre "La Estancia" de Chema Cardeña.

Más información

 

FOTOS

NEWSLETTER

Si desitja rebre informació de les nostres activitats envie'ns el seu nom i adreça de correu electrònic.

captcha